Zoek je LED werklamp van Europees fabricaat (= topkwaliteit) voor jouw auto, truck, tractor of aanhangwagen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Alle onderstaande LED breedtelampen zijn aan te sluiten op 10-30V (multivolt) en IP67 waterdicht.

Er zit hoogwaardige elektronica in verwerkt en de lampen zijn EMC-ontstoort. Met onze lampen kunt u de komende jaren veilig de weg op!

Uw voordelen:

Hoge kwaliteit, dus geen knipperende leds na een aantal maanden.
Voordelig geprijsd door onze goede inkoopcondities.
Set aanbieding bij afname van twee stuks + daarbovenop een staffelkorting vanaf een bestelhoeveelheid v.a. vier stuks.
2 jaar garantie.
De volgende dag geleverd.
Alle lampen voorzien van een ECE-homologatie

Breedtelampen zijn belangrijk voor zowel de bestuurder als het overige verkeer. Als u ook graag zichtbaar bent en de veiligheid van het verkeer in acht neemt dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt een groot assortiment breedtelampen. Led breedtelampen van hoge kwaliteit welteverstaan.